Bella Lulu Bloghop - Kijk- en cadeaudoosje - 27 mei

 Goedemorgen lieve bloglezers,

vandaag hebben we weer een gezellige bloghop met de online workshop kijk- en cadeaudoosje ontworpen door Natalie. Ik heb het designpapier Zomergeluk van Bella Lulu gebruikt bij mijn creatie. 

De online workshop van het kijk - en cadeaudoosje bestel je hier in de webshop. Wil je nou geen enkele online worksop missen? Dan is het ook mogelijk om een All Inclusive abonnement aan te schaffen en dat kan via onderstaande button.


Het designpapier zomergeluk van Bella Lulu bestel je hier in de webshop.


Als je het doosje openmaakt dan komt er nog een doosje tevoorschijn waar je een klein cadeautje in kunt doen. Ik heb een zakje gemaakt met geurkaarsjes erin. Hier heb ik de giftbags van Marianne Design voor gebruikt.


Alle plaatjes en de tekst bovenop het doosje komen uit de set zomergeluk. Zo maak je dus met 1 setje papier een hele creatie.


Wat moet je doen?
  • Ga 27 mei langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!  

Voor nog meer inspiratie met de online workshop kijk - en cadeaudoosje mogen jullie nu door hoppen naar het blog van:

Monica

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Lieve groetjes,

 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).
 

 
 
 





Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bella Lulu bloghop Apen - maandag 19 oktober 2020

Kerststal

Tijd voor een feestje