Bella Lulu Bloghop - Zomerkoninkjes - 11 april

Goedemorgen allemaal,

Vorige week hebben we weer een fantastisch hobbyfestijn gehad met het thema zomerkoninkjes en vandaag mogen we jullie nog meer ideetjes laten zien met dit geweldige designpapier van Bella Lulu.

 
Ik heb een gezellig picknickmandje gemaakt gevuld met zomerkoninkjes. Wil je dit picknickmandje ook leren maken dan kan je je nog opgeven voor de workshop op zaterdag 21 mei waarin we o.a. dit leuke project samen gaan maken. Opgeven voor deze workshop kan hier: De basis van het picknickmandje heb ik gemaakt met het Cardstock van Bella Lulu en dat bestel je hier.

Het Designpapier Zomerkoninkjes bestel je hier in de webshop.


Aan de onderkant van het mandje heb ik het grasrandje van Marianne Design gebruikt en deze bestel je hier:

 
De leuke plaatjes komen allemaal uit de set Zomerkoninkjes. De teksten op het picknickmandje zijn van het knipvel Berry Lover van Bella Lulu maar dit knipvel is helaas al uitverkocht.

In het picknickmandje heb ik wat sisalgras gedaan en daarop de aardbeitjes in een cellofaan zakje. Leuk als cadeautje of als presentje voor iemand die ziek is.

Wat moet je doen?

  • Ga 11 april langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!  

Voor nog meer inspiratie met het designpapier Zomerkoninkjes van Bella Lulu mogen jullie nu door hoppen naar het blog van:

Corry

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).








3006/0002 Cardstock smooth 30,5 x 30,5 cm wit - 100 vel

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bella Lulu bloghop Apen - maandag 19 oktober 2020

Kerststal

Tijd voor een feestje