Bella Lulu Bloghop - Just Married - 18 oktober

Goedemorgen lieve bloglezers,

Vandaag is het feest want de lieve Gnomes gaan trouwen. Kijk eens wat een leuk knipvel van Bella Lulu genaamd ''Just Married'' is verschenen. Vandaag mogen we jullie allemaal ons eigen idee met dit leuke knipvel laten zien. Ik heb er een zoet kaartje van gemaakt met de nieuwe slimline mal van Marianne Design.


 
De basis van de kaart is de nieuwe Craftable slimline Distressed mal van Marianne Design (CR1569). Een hele diverse mal die je weer op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken. Aan de achterkant heb ik een pocket gemaakt en hier heb ik het label in gedaan die ook bij de mal zit. De andere twee mallen heb ik op de kaart zelf verwerkt. Het designpapier dat ik heb gebruikt is Honeymoon van Marianne Design (PB7060).

CR1569 Craftable Slimline distressed

De lieve Gnomes komen uit het knipvel Just Married (3000/0103) van Bella Lulu. Weer een heel tof knipvel met leuke Gnomes die gaan trouwen. Er zitten natuurlijk ook weer bijpassende teksten bij waaronder ook teksten voor een huwelijksjubileum. Ik heb een kaartje gemaakt voor een 40 jarig huwelijksfeest.

3000/0103 Bella Lulu Knipvel Just Married



De cijfers heb ik gebruikt uit de nieuwe mal van Marianne Design (CR1566). In deze mal zitten cijfers in twee verschillende maten. Ook zitten er een aantal leestekens in deze mal erbij. De mooie Poinsettia (CR1478) is van Marleen. Een simpel zoet kaartje voor het gelukkige paar.



Wat moet je doen?
  • Ga 18 oktober langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!  

Voor nog meer inspiratie met het leuke knipvel Just Married mogen jullie nu door hoppen naar het blog van:

Corry

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


CR1478 Craftables Poinsettia by Marleen

CR1566 Craftable Nummers Journal

3000/0103 Bella Lulu Knipvel Just Married

PB7060  Eline's paper bloc Honeymoon

CR1569 Craftable Slimline distressed

Reacties

  1. Wat een prachtige kaart met de gnomes! Ze zijn echt top!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee, heb toevallig net het knipvel binnen gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bella Lulu bloghop Apen - maandag 19 oktober 2020

Kerststal

Tijd voor een feestje